InfoSystem

 

Што е InfoSystem?


InfoSystem е софтвер за изработка и презентирање на информативни и промотивни пораки. Видео болбоард. Клиент/Сервер решение.

Централизирано синхронизирање на сите прикажувачи преку интернет.
Презентацијата може да содржи:

 • слика
 • текст (roll, crawl)
 • видео/аудио
 • часовник
 • датум
 • веб страна...

На најдобар начин информирајте ги Вашите муштерии, студенти, вработени, случајни минувачи за Вашата понуда.

Може да погледнете повеќе на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=9PPHvonZeyw

 

Кој може да го користи InfoSystem?


Може да го користат:

 • рекламни агенции
 • трговски центри
 • продавници за облека
 • продавници за обувки
 • туристички агенции
 • аеродроми
 • образовни институции
 • кафетерии
 • ресторани...

Што е потребно за да работи?


 • компјутер со процесор P4
 • RAM меморија 1GB
 • Оперативен систем: Windows XP, или понов
 • SQL server (бесплатна верзија се содржи на CD-то)
 • dotNET Framework 2.0sp1 (се содржи на CD-то)