Кариери

Вертекс Бродкаст Солушнс е компанија за развој и креирање на софтверски решенија за потребите на било која индустриска дејност. Еден од нашите најголеми продукти е ERP решението oXEntrrpriseSoluton.

Поради зголемувањето на обемот на работа, имаме потреба од вработување на програмер.


Потребни квалификации за позицијата програмер:

1. Познавање на некој од следните програмски јазици:

 • C#
 • C++
 • PHP
 • Angular2
 • Node.js
 • ASP.NET
 • MVC
 • Javascript/JQuery
 • CSS/CSS3

2. Работа со некој од следните бази на податоци:

 • MSSQL
 • NoSQL
 • MySQL

 

Доколку оваа позиција претставува интерес за Вас и сметате дека одговарате на наведените барања, испратете го своето CV на gmanceski@t-home.mk или vertexbroadcastsolution@gmail.com